Kitten van sanitair

Het belang van kitten is, om te voorkomen dat u geen lekkages krijgt. Door een secuur kitwerk kunt u dat voorkomen. Door onze ruime ervaring van 20jaar zorgen wij ervoor dat uw badkamer van lekkages voorkomen wordt. Door alle verschillende kleur kit dat wij hebben in ons assortiment, kunnen we de juiste kleur voor uw badkamer combineren!

Voordelen van ACKN voor uw badkamer

Wat is uw voordeel om uw badkamer door kitbedrijf ACKN te laten kitten?

  • Hoge kwaliteit van kitwerk
  • Alle kitwerk schimmelvrij
  • Sanitaire ruimtes vrij van lekkages
  • Strakke en mooie uitstraling

Sanitaire ruimte

Wanneer u over het kitten van sanitair dan kan het bestaan uit:

  • De douchegoot of een doucheputje
  • Het bad
  • De Douchecabine en/of douchebak
  • Het urinoir en/of wc
  • De wastafel

Kitten van uw douche

Hoe gaan we te werk als we uw douche gaan kitten?

De kitters van ACKN gaan eerst met u de klant in overleg wat uw wensen zijn, voordat wij te werk kunnen gaan. Daarbij overleggen we welke kleur kit u wilt hebben. Is uw badkamer van natuursteen, dan moeten we kijken naar andere varianten van kit om uw natuursteen niet te beschadigen. Als de kitter uw wensen heeft doorgekregen gaat hij de badkamer in, om te kijken of het stoffig en/of nat is. Verder kijken de kitters of er nog voeg restanten in de kitvoegen zijn en zodoende verwijderen, zodat we strakke kitwerk leveren.

Na een zorgvuldige controle in uw badkamer beginnen de kitters eerst met uw doucheput/douchegoot te kitten. Dit doen we doormiddels van een dubbele compenent kit genaamd epoxy. Deze kit is een complete oplossing voor het waterdicht afwerken van de douchegoot met een snel uithardende 2 componenten epoxy kit. Deze kit hard sneller en gelijkmatiger uit dan een standaard siliconen kit en hecht bovendien vele malen beter. Waar een siliconenkit soms moeite kan hebben met hechting aan het RVS en de omliggende materialen, heeft een epoxy kit hier zonder primer geen enkele moeite mee.

Vervolgens beginnen we met het kitten met de kleur kit die u heeft uitgekozen uit de opties die we voor u hebben. Wij brengen de kit aan onder een hoek van 45 graden, zodat wanneer u klaar bent met douchen of schoonmaak van uw badkamer er geen water meer op blijft staan en dat schimmel geen kans heeft om te hechten op uw kitwerk. Beginnend vanaf de vloer werken we ons kitwerk netjes en strak af tot aan het plafond!

Offerte aanvragen